• +86 755 28910275
  • Kontakta nu
  • Några förslag att dela om COVID-19

    Släpp tid: 2020-05-08 09:16:00  träffar: 17

    antingen tusen84, För det första måste vi förbättra vår förståelse för viruset, inte lyssna på rykten, tro på vetenskap, förstå epidemin och förstå spridningen av viruset och dess förebyggande metoder. Kontrollera officiella nyheter ofta för att förbättra beteendet. När du har tillräcklig kunskap om viruset måste du öka din skyddsmedvetenhet och skyddsförmåga i tid.   strikt kräver självdisciplin,   och minska risken för infektion.Vi måste lära oss känslomässiga anpassningsmetoder för att minska dina negativa känslor.


    antingen tusen84, Gå inte till områden wher& FRAMSTÄLLNING.101. Sjukdomen är endemisk.


    antingen tusen84, Gå inte till trånga offentliga platser för aktiviteter, särskilt platser med dålig luftrörlighet, såsom offentliga bad, varma källor, biografer ,teatrar,internetkaféer,KTVs,köpcentrum,stationer,flygplatser,hamnar,utställningssalar osv.


    antingen tusen84, Rör inte, köp och ät vilda djur (t.ex. vilt), undvik att gå ut på marknaden som säljer levande djur (fjäderfä, skaldjur, vilda djur osv.), ägg från fjäderfä bör vara helt kokta och uppätna.


    antingen tusen84, Håll rummet rent, öppna fönster ofta och ventilera ofta.


    antingen tusen84, Det viktigaste är att inte glömma att bära mask. På väg ut.


    När det globala hälsosamfundet och världen samlas för att möta COVID-19-pandemin ville vi sträcka ut handen och försäkra er om att vi är öppna för affärer och fortfarande behandlar era order som vanligt.

    Tidigare: No

    Nästa: Borsta vård & matience att dela ...